2010. augusztus 4., szerda

Hát megvan!






Kíváncsi vagyok meg tudjátok-e fejteni az alábbi képsor jelentését?! Na, nem kell nagyon törni a kobakot segítek: Ez van most. Vagyis a hajléktalanok padjáról a bank segítségével átköltöztünk a kanapéra és ezért egy életen át kuporgathatjuk a pízünket a régi malackába. Azért persze most még egy köztes állapotban leledzünk. Vagyis lakásunk már nincs, új meg még nincs. Ellenben szert tettünk egy kétszintes, úgy 6 szobás házra a város szélén. Na jó, laknak benne még mások is...és valójában csak egy szobát használunk benne, és csak egy éjszakára, de szuper kényelmes a kégli!
Ez van most. Az események tovább dübörögnek. Megtörtént a szerződés kötés a héten, utána a bank benyelte a papírjainkat és mára már ki is költöztünk. Találkoztunk személyesen a Pécsi Vízmű nagy emberével - bocs, a korábbi elírásért, de nem Vízügy, hanem Vízmű -, aki kiszakított egy órácskányi időt rengeteg sok munkájából és kiszaladt az ügyvédünkhöz aláírni a szerződést. Minden ment, mint a karikacsapás. A talaj előkészítve, a szerződés tervezetet az ügyvéd előzőleg átküldte, emilben egyeztettek, és utána már csak az aláírás volt. Most már minden a Bank kezében van. Sokan riogatnak, hogy majd lesz vagy 2-3 hónap, mire végez a szörnyű pénzintézmény, de én bízom benne, hogy nem lesz igazuk.
Tehát: eladtunk, vettünk, kiköltöztünk, leledzünk, aztán beköltözünk és végül élünk. Íme a rövidtávú terv a Vajda családban.


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése